Η νοσηλεύτρια του ξενώνα Julie McFadden, σε βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο TikTok περιγράφει πώς περνούν οι άνθρωποι που φροντίζει τις τελευταίες μέρες της ζωής τους.
Μάλιστα όπως είπε η φροντίδα των ανθρώπων στις τελευταίες τους στιγμές μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά η ίδια λέει ότι μερικοί ασθενείς μπορεί να σας εκπλήξουν.
Η McFadden είπε ότι ένα πράγμα που συμβαίνει στη δουλειά της, συμβαίνει περίπου ένα μήνα πριν πεθάνουν οι ασθενείς.
«Ο χρόνος που περνάει πριν από ένα μήνα, όταν ο θάνατος είναι πολύ αργά: “Οι άνθρωποι ένα μήνα πριν πεθάνουν θα αρχίσουν να μιλούν σε νεκρούς συγγενείς, σε νεκρούς αγαπημένους, σε νεκρά κατοικίδια. Θα αρχίσουν να βλέπουν ανθρώπους, να μιλούν με ανθρώπους, αγγέλους, ανάλογα με τη θρησκεία τους, τον Ιησού».
Η Julie πρόσθεσε ότι αυτό συμβαίνει τόσο συχνά που «δεν το θεωρεί καν περίεργο περιστατικό».
Ένα άλλο πράγμα στο οποίο γίνονται μάρτυρες οι νοσοκόμες των ξενώνων, είπε η Julie, είναι η «συγκέντρωση».
«Οι άνθρωποι θα φαίνονται πολύ πολύ άρρωστοι και ξαφνικά θα πάρουν μια έκρηξη ενέργειας, θα περάσουν πραγματικά καλές μέρες και μετά θα πεθάνουν ξαφνικά μετά».
Η νοσηλεύτρια του ξενώνα, με έδρα τις ΗΠΑ, πρόσθεσε ότι ένα άλλο «τρελό» πράγμα που έχει δει, είναι οι άνθρωποι να σου λένε πότε θα πεθάνουν.
Η νοσοκόμα εξήγησε ότι αρκετά συχνά, οι ασθενείς λένε: «Σωστά, απόψε είναι η νύχτα που θα πεθάνω» και ότι οι νοσηλευτές συχνά γελούν μαζί τους, καθώς οι ασθενείς αυτοί δεν φαίνεται να πεθαίνουν. Μετά όμως πεθαίνουν. Βασικά, απλά επιλέγουν πότε θα πεθάνουν. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά, αλλά σίγουρα το έχω δει πέντε – έξι φορές».
Η Julie αποκάλυψε ακόμα ότι έχει βρεθεί με ένα άτομο που ήταν ετοιμοθάνατο.
Στη συνέχεια, το επόμενο πρωί «περπατούσε, μιλούσε και έτρωγε».
«Έζησε για άλλους τρεις μήνες και ένιωσα πως ήμουν μάρτυρας ενός θαύματος βλέποντας αυτό να συμβαίνει», είπε.
Είπε επίσης ότι ένα άλλο σημάδι ότι κάποιος πρόκειται να πεθάνει, είναι το «βλέμμα θανάτου».
Ο όρος, τον οποίο επινόησε η ίδια αναφέρεται όταν ένας «άνθρωπος κοιτάζει πέρα από εσάς, ή κοιτάζει στη γωνία του δωματίου ή το ταβάνι».
«Μερικές φορές μιλάνε και λένε ότι βλέπουν κάτι, αλλά άλλες φορές απλώς κοιτάζουν», εξήγησε.