Η διατροφή όπως ήδη ξέρουμε έχει πρωταρχικό ρόλο σε ό,τι αφορά τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και δεν θα μπορούσε να μην βοηθάει και να μην ενισχύει και την λειτουργία του εγκεφάλου. Ωστόσο, κάποιες φορές όταν καταναλώνουμε τις «λάθος τροφές» αυτή η ενίσχυση μπορεί να μετατραπεί σε επιβράδυνση.
Οι μελέτες δείχνουν ότι συγκεκριμένες τροφές είναι δυνατό να μειώσουν ακόμα και τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ και άλλων παρόμοιων νευροεκφυλιστικών ασθενειών.
Ας δούμε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες τροφές βλάπτουν την υγεία του εγκεφάλου:
https://youtu.be/oAaAj3ESe9s