Υλικά
- 1 πακέτο κρέμα γάλακτος
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- τριμμένο κίτρινο τυρί της αρεσκείας σου
- αλάτι
- πιπέρι
- θυμάρι
Εκτέλεση
Αφού έχεις βράσει τα μακαρόνια, σε ένα τηγάνι θα χρειαστεί να σοτάρεις το κομμένο σε μεγάλες ροδέλες κρεμμύδι και το τριμμένο σκόρδο. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν πρόσθεσε την κρέμα και το τριμμένο τυρί στην ποσότητα που επιθυμείς και ανακάτευε συνεχώς για τα επόμενα 3 λεπτά.
Τέλος, πασπάλισε με αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.