Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Δωρεά του νοσοκομείου “Υγεία” στο Λιμενικό Σώμα

Σημαντικές παροχές υγείας προσφέρει στο Λιμενικό Σώμα ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ ως μια ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του στην ελληνική κοινωνία.
 

Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει δωρεάν ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα για τις ανάγκες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα  εκπαίδευσης του προσωπικού για τη λειτουργία του.
 
Ακόμη, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει πέντε Συστήματα Τηλεϊατρικής για σκάφη ή απομακρυσμένες εγκαταστάσεις του λιμενικού σώματος, με δωρεάν εκπαίδευση των χειριστών του συστήματος από το ιατρικό δυναμικό του ΥΓΕΙΑ. Τα Συστήματα αυτά  έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο ιατρικά δεδομένα στα εξωτερικά ιατρεία του ΥΓΕΙΑ, όπου εξειδικευμένοι ιατροί σε 24ωρη βάση παρακολουθούν ζωτικές παραμέτρους (βιοσήματα) ασθενών όπως καρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, κορεσμού οξυγόνου, θερμοκρασίας και αναπνευστικού ρυθμού.
 
Επιπρόσθετα, παρέχεται ένας πλήρης προληπτικός έλεγχος υγείας (check- up) στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα.
 
Ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος στον  χαιρετισμό που απηύθυνε  ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης τόνισε την  καθημερινή προσπάθεια και το αξιοσημείωτο έργο που προσφέρει το Λ.Σ –  ΕΛ.ΑΚΤ., και εξέφρασε τις ευχαριστίες για την ευγενή προσφορά του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ», δεδομένης της δυσχερούς δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, ευελπιστώντας παράλληλα σε παρόμοιες μελλοντικές χορηγίες και από άλλους
οικονομικούς παράγοντες προς το Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. για διευκόλυνση του έργου του.
 
Ο Αρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Μπαντιάς Σ στην ομιλία του εξήρε την προσφορά του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» προς το Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. αναφέροντας ότι πρωτοβουλίες όπως η σημερινή, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και συμβάλουν ουσιαστικά στο έργο του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., καθόσον τα στελέχη του αντλούν περισσότερη δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που επιτελούν. Επίσης επεσήμανε ότι, το παράδειγμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης είναι η μόνη αξιοπρεπής διέξοδος σε αυτήν την ιστορικά δύσκολη συγκυρία για τον τόπο.
 
Το παρών έδωσαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας κ.  Αθανάσιος Μπούσιος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, οι Υπαρχηγοί του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., Αξιωματικοί  του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη του ομίλου «ΥΓΕΙΑ».

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

16.09.2024

Αυτές είναι οι 10+1 πιθανές αιτίες για το τσούξιμο στην ουρήθρα

Μπορεί να προέρχεται από λοιμώξεις, ερεθισμούς, ακόμα και από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

16.09.2024

Νέα έρευνα προειδοποιεί: Κοινά αντιβιοτικά μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο φλεγμονώδους νόσου του εντέρου

Ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν με φλεγμονώδη νόσο του εντέρου αυξάνεται συνεχώς, μετρώντας εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο

16.09.2024

Τα οφέλη των γαλακτοκομικών στην υγεία – Πόσα και τι είδους πρέπει να τρώμε την ημέρα

16.09.2024

Νέα μελέτη αποκαλύπτει: Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής σε παιδική ηλικία επηρεάζουν τον μεταβολισμό χρόνια μετά

16.09.2024

Φυσική ρύθμιση σακχάρου και προστασία προστάτη: Τα συμπληρώματα που αλλάζουν τα δεδομένα της υγείας σας!

16.09.2024

Ορμονική ακμή: Φυσικές και φαρμακευτικές θεραπείες – Τι να τρώτε και τι να αποφεύγετε

15.09.2024

Τα οφέλη της βιταμίνης Β3 για την υγεία μας – Τι πρέπει να προσέχουμε

15.09.2024

Φοιτητής έφαγε το φαγητό συγκατοίκου του και του ακρωτηρίασαν τα κάτω άκρα λόγω βακτηριακής λοίμωξης

15.09.2024

Να τεθούν υπό στενή ιατρική παρακολούθηση όσοι έκαναν εμβόλια Covid-19 ζητούν πλέον οι επιστήμονες

12.09.2024

Δείτε πώς να αντιμετωπίσετε έναν πονοκέφαλο λόγω υπότασης