Ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν αποκάλυψε το λάθος που κάνουμε όλοι με το ψωμί στα εστιατόρια.
Σύμφωνα με εκείνον οι ψωμιέρες γυρίζουν από τραπέζι σε τραπέζι. Πολλά εστιατόρια δεν απομακρύνουν το παλιό ψωμί αλλά γεμίζουν με τις φέτες ψωμί που δεν έφαγε κάποιος άλλος. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν το ψωμί που θα συνοδεύσει το δικό σας πιάτο να έχει περάσει νωρίτερα από αρκετά άλλα τραπέζια. Το ψωμί αυτό είναι συνήθως φρυγανισμένο και λαδωμένο και πιθανόν να μην είναι ιδιαίτερα φρέσκο.
Το πιθανότερο είναι ότι αυτό το λάθος δεν το είχατε εντοπίσει ή δεν το είχατε σκεφτεί. Από εδώ και πέρα θα το σκέφτεστε και δεύτερη φορά. Είναι εξάλλου τόσοι οι ωραίοι ελληνικοί ψαρομεζέδες και η θέα που μπορεί να απολαύσετε δίπλα στο κύμα, που το ψωμί μπορεί να μην το χρειάζεστε καν.
Τα ελληνικά νησιά και παραθαλάσσια μέρη μας περιμένουν πάντα για να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές και γεύσεις. Η ελληνική γαστρονομία, εξάλλου, είναι από τις ωραιότερες του κόσμου.